fbpx
Hit proizvod

Tag

Offertissima

Nanesite vaš omiljeni make-up uz pomoć kvalitetne, meke i podatne spužvice za nanošenje pudera.
Saznaj više
Višenamjenska praktična bočica s raspršivačem idealna je za putovanja i druge namjene. Potražite je u svim Offertissima trgovinama.
Saznaj više
Svi vi koji uživate s kistom u ruci i prenosite svoje ideje na platno, dođite u Offertissimu po kvalitetna platna za slikanje od 100% pamuka, fine strukture.
Saznaj više
Pružite koži svog lica i tijela potrebnu njegu i hidrazaciju ovom odličnom kremom s ekstraktom aloe vere. Za meku i svilenkastu kožu svaki dan!
Saznaj više
Praktična rešetka za pečenje ribe na roštilju ili izravno na žaru idealno je pomagalo u svakom kućanstvu. Pripremite brzi, fini i zdravi ručak za cijelu obitelj!
Saznaj više
Praktična kutija za tablete manjih dimenzija naš je HIT PROIZVOD koji će vam pomoći da lakše organizirate svoje lijekove i vitamine za cijeli tjedan te da ih uvijek imate pri ruci.
Saznaj više
Rashladite svoje omiljeno piće ledom iz naših praktičnih kalupa za led i uživajte u ljetnom osvježenju!
Saznaj više
Izlet u prirodu ili boravak na plaži nezamislivi su bez prijenosnog hladnjaka s dobro rashlađenim pićem, voćem i nečim za prigrist. Kako bi sve to zadržalo svježinu i odgovarajuću temperaturu, potrebni su vam ulošci za prijenosni hladnjak ili termo torbu. Potražite ih u svim Offertissima trgovinama!
Saznaj više
Za dugotrajno glatke noge bez neželjenih dlačica, odaberite Peel Fruit trake za depilaciju! Ove kvalitetne i prikatične trake za depilaciju s arganovim uljem i bez parabena učinit će vašu kožu svilenkasto mekom.
Saznaj više
1 2 3 9