Offertissima

INFORMACIJE O PRIVATNOSTI I ZAŠTITI PODATAKA

Poštovani,

Za vrijeme korištenja naše Internet stranice offertissima.hr poštujemo vaša prava na privatnost i vašu sigurnost.

Jamčimo da se profesionalnim pristupom bavimo zaštitom vaših podataka, privatnosti i sigurnosti na našoj Internet stranici.

Ova pravila o privatnosti sadrže informacije o načinima na koje putem Internet stranice offertissima.hr prikupljaju, upotrebljavaju, pohranjuju, dijele ili čuvaju osobni podatke temeljem Opće uredbe o zaštiti podataka (GDPR), EU 2016/679 (dalje: Uredba).

 

KONTROLA PODATAKA

Temeljem Uredbe jamčimo da je trgovačko društvo Offertissima d.o.o., Dr. Franje Tuđmana 33, Novaki, 10431 Sveta Nedjelja odgovorno za kontrolu vaših podataka tijekom korištenja naših usluga je te nam se na navedenu adresu pošte ili e-mail adresu zop@offertissima.hr  slobodno obratite ako imate bilo kakvih pitanja o zaštiti vaše privatnosti.

 

PRIKUPLJENI PODACI

Postoje dvije vrste podataka koje prikupljamo od vas, ovisno o vrsti našeg poslovnog odnosa: osobne i neosobne podatke. Ne zahtijevaju svi poslovno odnosi sakupljanje svih osobnih i neosobnih podataka kako je niže navedeno.

 

OSOBNI PODACI

Osobni podaci prikupljaju se od vas ako ih dobrovoljno pošaljete na www.offertissima.hr .

Vrste osobnih podataka koje prikupljamo su:

Ime i prezime, adresa, Email adresa, Telefonski broj, IP adresa

Navedene informacije nam dajete kada:

  • ostavljate komentare i osvrte na naše proizvode
  • ispunjavate kontakt forme na web stranici
  • Pregledavate našu web stranicu
  • Komunicirate s nama putem naših kanala korisničke usluge
  • Povezujete se s nama na društvenim mrežama

 

NEOSOBNI PODACI

Vaši neosobni podaci prikupljaju se od vas kada pristupate našoj Internet stranici. To su informacije o vašim posjetima i načinu kretanja kroz našu Internet stranicu, uključujući ali ne ograničavajući se na pregled naše stranice; duljinu posjeta; vrstu preglednika koji koristite; operativni sustav; IP adresu i lokaciju.

Iako smo klasificirali IP adresu kao osobni podatak, nećemo koristiti vašu IP adresu kako bismo vas osobno identificirali. Ove informacije služe kako bi pomogle poboljšati našu Internet stranicu.

 

INFORMACIJE KOJE NE PRIKUPLJAMO

Nepotrebni podaci:
Offertissima doo nikad neće tražiti informacije koje nisu potrebne za poslovanje. Naš je cilj osigurati što bolje iskustvo na našoj web stranici, bez ikakvog ugrožavanja vaše privatnosti ili sigurnosti.

Financijski podaci:
Offertissima doo ne prikuplja niti pohranjuje nikakve osjetljive podatke o plaćanju.

Osjetljivi osobni podaci:
Offertissima ne prikuplja ili pohranjuje podatke vrlo osjetljive prirode. Na primjer, nećemo spremati članstvo u osobnoj skupini, politički stav, seksualnu orijentaciju, vjeru, invalidnost ili rasu.

Podaci koji se odnose na maloljetnike:
Internet stranica www.offertissima.hr nije namijenjena osobama mlađim od 18 godina.

 

VAŠA PRAVA

Biti informiran
Ako imate bilo kakvih pitanja o tome kako prikupljamo, zadržavamo i obrađujemo vaše podatke, molimo vas da nam se obratite na e-mail adresu zop@offertissima.hr

Pristup osobnim podacima
Možete zatražiti da vam damo evidenciju osobnih podataka koje zadržavamo o vama. Da biste izvršili zahtjev za pristup podacima, pošaljite e-mail na zop@offertissima.hr.  Offertissima doo će u interesu zaštite Vaših podataka zahtijevati potvrđivanje vašeg identiteta prilikom zahtjeva za pristup podacima.

Cilj nam je ispuniti potvrđene i aktivne zahtjeve za pristup podacima u roku od 30 dana ako nisu pretjerani, ponavljajući, nevaljani ili neutemeljeni. Offertissima doo nikada neće držati nepotrebne podatke duže nego što je potrebno u svrhu za koji su prikupljeni. Možda nećemo uvijek u potpunosti zadovoljiti ono što ste zatražili i to samo ako imamo zakonsko pravo na drugačiji način rješavati zahtjev.

Ispravljanje i/ili brisanje osobnih podataka
Možete zatražiti da Offertissima doo ispravi sve informacije o vama koje nisu točne. Možete zatražiti brisanje vaših podataka.

Uvijek nastojimo u potpunosti ispuniti vaše zahtjeve, no možda to uvijek neće biti moguće. Možda nećemo uvijek u potpunosti zadovoljiti ono što ste zatražili i to samo ako imamo zakonsko pravo na drugačiji način rješavati zahtjev.

Ograničavanje upotrebe osobnih podataka
Možete zatražiti od Offertissima doo ograničavanje upotrebe vaših osobnih podataka u određenim okolnostima, na primjer kada mislite da su informacije netočne i da ih treba mijenjati, ažurirati ili provjeriti ili kada želite otkazati pretplatu na naš marketing (reklamni sadržaj/newsletter), ali ne želite da se vaši podaci brišu.

Zahtjev za prijenos podataka u neku drugu organizaciju
Možete zatražiti da svoje osobne podatke predamo djelatniku za obradu i zaštitu podataka u nekoj drugoj organizaciji u strukturiranom i uobičajenom formatu za čitanje i obradu elektroničkih podataka.

KORIŠTENJE VAŠIH PODATAKA

Osobni podaci
Osobne podatke koje prikupljamo od vas koristimo u sljedeće svrhe:

Da bismo vam omogućili poslovanje s nama; spriječili neovlaštenu aktivnost; prilagodili našu stranicu korisnicima, dostavili poslovnu komunikaciju koja nije povezana s marketingom, primanje reklamnih sadržaja/newslettera za koje ste izdali suglasnost; odgovarati na bilo koju komunikaciju koju će te nam poslati putem naših redovitih komunikacijskih kanala ili putem društvenih medija.

Neosobni podaci
Koristimo neosobne podatke prikupljene od posjetitelja na www.offertissima.hr u agregatnom obliku u statističke svrhe da bismo bolje razumjeli gdje dolaze posjetitelji, kakvu imaju interakciju s našim stranicama i kako bismo lakše dizajnirali i organizirali našu Internet stranicu za jednostavnu interakciju s korisnicima.

Marketing
Naše marketinške aktivnosti/newsletteri sadrže originalne, valjane ponude za uštedu novca i promocije koje mogu biti aktivne na www.offertissima.hr stranici za određeno razdoblje.

Pristanak
Marketinške pogodnosti/newsletter neće vam biti poslane osim ako ste izričito dali pristanak na web stranici www.offertissima.hr.

Kada dajete vašu eksplicitnu suglasnost za pretplatu na naš marketing, koristit ćemo vaše podatke kako bismo vam poslali informacije o ponudama, proizvodima i uslugama tvrtke Offertissima doo. Naš obrazac za prijavu će na nedvosmislen način naznačiti na koji ste se točno sadržaj pretplatili. Svaki put kada se od vas zatraži da dajete suglasnost, pružit ćemo vam jasne i transparentne informacije o tome s čime se slažete.

Otkaz suglasnosti
U bilo kojem trenutku možete se isključiti iz našeg marketinga. Da biste se odmah isključili, jednostavno kliknite “Odjava” na dnu newslettera koja vam je poslana ili možete poslati e-poruku na adresu zop@offertissima.hr s opisom “Otkaži slanje obavijesti”.

Politika kolačića
Kolačići su mali dijelovi podataka koji se mogu pohraniti na vašem računalu ili mobilnom uređaju. Omogućuju našoj Internet stranici da se “sjeća” vaših akcija ili vaših preferencija kako bi poboljšala vaše iskustvo pregledavanja. Uvijek možete odbiti kolačiće, ako vaš preglednik dopušta. Također možete zatražiti da vaš preglednik prikaže obavijest kada se kolačić šalje i možete posebno prihvatiti ili odbiti koristiti taj kolačić. Također možete izbrisati sve ili pojedine datoteke kolačića s računala po vlastitom nahođenju. To se obično može pronaći u postavkama vašeg preglednika.

Ne pohranjujemo osobne podatke kao što su vaše ime ili adresa e-pošte u kolačićima. Kolačići se koriste na www.offertissima.hr kako bi poboljšali iskustvo na našoj Internet stranici, na primjer, omogućuju nam da naše web stranice budu točne, relevantne za vas, sigurne i ažurirane te nam pomažu identificirati pogreške i probleme s našom web stranicom i ponudom proizvoda.

Uvijek možete isključiti opciju za onemogućavanje kolačića u postavkama. Saznajte više o upotrebi kolačića.

 

OBJAVLJIVANJE INFORMACIJA

Osobni podaci
Podatke koje pošaljete na offertissima.hr možemo otkriti:

U slučaju da nadležna tijela za provođenje zakona ili zakonski zastupnici to zahtijevaju od nas za provođenje upravnih i kaznenih postupaka, a propisano zakonom i propisima

Stjecateljima ili mogućim stjecateljima našeg poslovanja ili nekog ključnog dijela našeg poslovanja

Zadržavamo pravo prenositi podatke (uključujući i vaše osobne podatke) trećoj strani u slučaju prodaje, pripajanja, likvidacije ili prijenosa sve ili gotovo sve imovine naše tvrtke pod uvjetom da se treća strana slaže pridržavati uvjeta iz naše izjave o zaštiti privatnosti i pod uvjetom da treća osoba koristi vaše osobne podatke samo u svrhe koje ste nam to dostavili. Bit ćete obaviješteni u slučaju takvog prijenosa i imat ćete priliku odjaviti se.

Neosobni podaci
Možemo ustupiti neosobne podatke trećim stranama, gdje se te informacije kombiniraju sa sličnim informacijama drugih korisnika naše Internet stranice. Na primjer, možemo obavijestiti treće strane o broju jedinstvenih korisnika koji posjećuju našu Internet stranicu, demografsku podjelu korisnika naših Internet stranica ili aktivnosti koje posjetitelji naše Internet stranice imaju na našoj Internet stranici. Treće strane kojima možemo pružiti te informacije mogu uključivati potencijalne ili stvarne oglašavače, pružatelje usluga oglašavanja (uključujući usluge praćenja Internet stranica), komercijalni partneri, sponzori, licence, istraživači i ostale slične strane.

 

ZADRŽAVANJE VAŠIH PODATAKA

Offertissima doo će zadržati vaše osobne podatke u minimalnom vremenu potrebnom za uspješno izvršenje navedene svrhe za prikupljanje tih podataka. Osobni podaci biti će duže zadržani samo ako je to zakonski potrebno ili ako je to potrebno u svrhu provođenja pravnog postupka u tijeku ili vjerojatnog budućeg pravnog postupka ili ako to može pomoći u sprečavanju prevare.

 

SIGURNOSTI

Postavili smo više tehničkih i fizičkih sigurnosnih mjera kako bismo spriječili gubitak sigurnosti vaših podataka. Nikad se ne može jamčiti da su zbirka, prijenos i pohrana podataka potpuno sigurni, no poduzeli smo korake kako bismo osigurali odgovarajuće zaštitne mjere u svrhu zaštite vaših podataka.

 

AŽURIRANJE, POTVRĐIVANJE I BRISANJE PODATAKA

Offertissima doo potiče sve vlasnike računa da aktivno čuvaju, prate i ažuriraju svoje osobne podatke. Ako imate račun na web stranici www.offertissima.hr, možete ažurirati svoje podatke u bilo koje vrijeme, tako da se prijavite na svoj offertissima.hr račun i izmijenite svoje podatke. U skladu s našim obvezama iz Zakona o zaštiti podataka 2018 (GDPR), mi ćemo ažurirati ili izbrisati vaše osobne podatke sukladno vašem zahtjevu. Kontaktirajte nas na adresi zop@offertissima.hr da biste ažurirali ili uklonili svoje osobne podatke iz naših sustava ili pak ažurirajte sami svoje podatke na vašem offertissima.hr računu.