fbpx

Offertissima

Naše aplikacije

OFFERTISSIMA VELEOFFER

TISUĆE PROIZVODA,
JEDNA APLIKACIJA!

Isprobajte novu Offertissima Veleoffer veleprodajnu aplikaciju i naručite svoje najdraže artikle brže i lakše nego ikad prije.

veleoffer

OFFERTISSIMA VELEOFFER

Isprobajte novu Offertissima VeleOffer veleprodajnu aplikaciju i naručite svoje najdraže artikle brže i lakše nego ikad prije. Aplikacija je namijenjena isključivo veleprodajnim kupcima.

VeleOffer je besplatna veleprodajna aplikacija namijenjena za pametne telefone koja omogućuje naručivanje proizvoda iz našeg kataloga po veleprodajnim cijenama. Ukoliko ste već naš poslovni partner ili to tek želite postati, dovoljno je svojim uređajem preuzeti aplikaciju i registrirati tvrtku. Proizvode, osim pretragom kroz aplikaciju, možete naručiti i skeniranjem bar koda proizvoda u bilo kojoj Offertissima prodavaonici. Bilo da ste na kavi, na putu ili u uredu, sve što vam treba za narudžbu jest pristup internetu.

KAKO DO OFFERTISSIMA VELEOFFER APLIKACIJE?

Offertissima VeleOffer aplikaciju moguće je skinuti besplatno putem Google Play storea (za Android uređaje) te App Storea (za Apple uređaje). Kratke upute za instalaciju i korištenje prikazane su u animaciji iznad.

PREUZMITE APLIKACIJU

google play
app store

Detalje možete pronaći u Općim uvjetima korištenja Offertissima VeleOffer aplikacije.