Offertissima

Naše aplikacije

OFFERTISSIMA VELEOFFER

TISUĆE PROIZVODA,
JEDNA APLIKACIJA!

Isprobajte novu Offertissima VeleOffer veleprodajnu aplikaciju i naručite svoje najdraže artikle brže i lakše nego ikad prije.

Trenutno nedostupno.

veleoffer

OFFERTISSIMA VELEOFFER

Isprobajte novu Offertissima VeleOffer veleprodajnu aplikaciju i naručite svoje najdraže artikle brže i lakše nego ikad prije. Aplikacija je namijenjena isključivo veleprodajnim kupcima.

VeleOffer je besplatna veleprodajna aplikacija namijenjena za pametne telefone koja omogućuje naručivanje proizvoda iz našeg kataloga po veleprodajnim cijenama. Ukoliko ste već naš poslovni partner ili to tek želite postati, dovoljno je svojim uređajem preuzeti aplikaciju i registrirati tvrtku. Proizvode, osim pretragom kroz aplikaciju, možete naručiti i skeniranjem bar koda proizvoda u bilo kojoj Offertissima prodavaonici. Bilo da ste na kavi, na putu ili u uredu, sve što vam treba za narudžbu jest pristup internetu.

VAŽNA OBAVIJEST

Nažalost, naša aplikacija VeleOffer privremeno nije dostupna na Google Play Store-u i App Store-u

Intenzivno se radi na razvoju i izradi novih navedenih aplikacija. Ovdje možete pratiti najnovije vijesti oko dostupnosti.

Najnoviju verziju za Android možete preuzeti ovdje i samostalno instalirati nakon što posjetite ovu stranicu na mobilnom uređaju. 

 Potrebno je dopustiti instaliranje nepoznate aplikacije u postavkama Android uređaja tijekom same instalacije VeleOffer aplikacije skinute sa naše web stranice.

Na donjem linku možete preuzeti PDF dokument s detaljnim uputama za instalaciju aplikacije na Android uređajima ili kliknite na video kako biste pogledali korake instalacije.

PDF s uputama sadrži prikaz koraka na Huawei\Honor mobitelu, dok je video s koracima instalacije sukladan Samsung uređajima, ali i PDF i video se mogu odnositi i na druge uređaje.

Kliknite na video kako biste ga pokrenuli.

KAKO DO OFFERTISSIMA VELEOFFER APLIKACIJE?

Kratke upute za instalaciju i korištenje prikazane su u animaciji iznad.

PREUZMITE APLIKACIJU

google play
app store

Trenutno nedostupno

Detalje možete pronaći u Općim uvjetima korištenja Offertissima VeleOffer aplikacije.