Offertissima

VELEPRODAJA

Veleprodajni salon uzoraka

OFFERTISSIMA VELEPRODAJA

Posjetite Veleprodaju u Novakima, Sveta Nedelja te odaberite asortiman za vašu trgovinu u našem salonu uzoraka. Naše uslužno i ljubazno osoblje pokazat će vam novitete iz naše ponude te vas upoznati s uvjetima prodaje.

VAŽNA OBAVIJEST

Nažalost, naša aplikacija Veleoffer privremeno nije dostupna na Google Play Store-u i App Store-u

Intenzivno se radi na razvoju i izradi novih navedenih aplikacija. Ovdje možete pratiti najnovije vijesti oko dostupnosti.

Najnoviju verziju za Android možete preuzeti ovdje i samostalno instalirati nakon što posjetite ovu stranicu na mobilnom uređaju. 

 Potrebno je dopustiti instaliranje nepoznate aplikacije u postavkama Android uređaja tijekom same instalacije Veleoffer aplikacije skinute s naše web stranice.

Na donjem linku možete preuzeti PDF dokument s detaljnim uputama za instalaciju aplikacije na Android uređajima ili kliknite na video kako biste pogledali korake instalacije.

PDF s uputama sadrži prikaz koraka na Huawei\Honor mobitelu, dok je video s koracima instalacije sukladan Samsung uređajima, ali i PDF i video se mogu odnositi i na druge uređaje.

Kliknite na video kako biste ga pokrenuli.

veleoffer

OFFERTISSIMA VELEOFFER

TISUĆE PROIZVODA,
JEDNA APLIKACIJA!

Isprobajte novu Offertissima Veleoffer veleprodajnu aplikaciju i naručite svoje najdraže artikle brže i lakše nego ikad prije.

OFFERTISSIMA VELEOFFER

TISUĆE PROIZVODA,
JEDNA APLIKACIJA!

Isprobajte novu Offertissima Veleoffer veleprodajnu aplikaciju i naručite svoje najdraže artikle brže i lakše nego ikad prije.

Trenutno nedostupno.

veleoffer

KONTAKTIRAJTE NAS

Kontaktirajte nas ukoliko ste zainteresirani za preprodaju proizvoda iz naše ponude.

    Osobni podaci koji se prikupe komunikacijom između korisnika i Offertissime d.o.o., koriste se samo za povratnu komunikaciju između Offertissima i korisnika. Ako se ne uspostavi poslovni odnos između korisnika i Offertissime, svi podaci iz komunikacije se brišu u roku od 30 dana od dana primitka zadnjeg pismena od korisnika. Podaci iz korespodencije se ne spremaju, na stvara se baza prikupljenih podataka, niti se koriste za bilo kakve marketinške ili druge aktivnosti.