Offertissima

IDEJE I SAVJETI

Proljetno osvježenje doma

BY OFFERTISSIMA I MATEA HALILOVIĆ

U suradnji s Mateom Halilović donosimo ideju kako s policama i dekoracijama preurediti prostor u kojemu boravimo.

S dolaskom proljeća uvijek dobijem želju za preuređivanjem prostora u kojem boravim. Srećom, istu ideju je imala i Offertissima koja je mjesec travanj posvetila proljetnim radovima – uređenju doma, bojanju zidova i slično.

Ovog puta sam bojanje preskočila, ali dobro je znati da kod njih možete nabaviti svu opremu za bojanje i zaštitu prostora kod radova.

Ono što nikako nisam preskočila je novi asortiman na “home decor” odjelu koji me oduševio. Ponuda je trenutno zaista odlična, od raznih polica i zidnih dekoracija, prekrasnih vaza svih oblika i veličina, ukrasnih košarica i lampi, ogledala, okvira za fotografije i još puno zanimljivih sitnica. Sve što vam je potrebno za mali update vašeg životnog prostora.

Čim sam vidjela ovalne metalne police u setu, odmah sam znala koji kutak ću ja preurediti da zadovoljnim svoju potrebu za proljetnim osvježenjem stana. Odlučila sam police postaviti na zid iznad komode kako bih sitnije stvari poput difuzora i eteričnih ulja mogla staviti na njih te osloboditi površinu komode za nešto drugo.

Ova sklopiva platnena košarica mi se pokazala super za spremanje bočica eteričnih ulja. Puno stane u nju i pri ruci je, a opet izgleda uredno jer se bočice ne vide.

Kada sam složila ovaj mali kutak, odlučila sam vam pokazati svoje favorite vaza iz Offertissima ponude te sam napravila mali photo session sa cvijećem. Odlučila sam se za živo cvijeće ovog puta, no ako više volite ono koje duže traje – umjetno, onda ću vas opet uputiti na Offertissimu jer im je i ponuda umjetnog cvijeća, koje izgleda zaista kvalitetno i realistično, odlična.

A sad da vas pitam, koja vaza je vaš favorit?

Moj odabir je ova s drvenim postoljem jer uz nju dobijem dvije, trenutno vrlo trendy, verzije.

p.s. ovo je tek djelić izbora vaza koji vas čeka u Offertissimi, ja sam baš teško izdvojila samo par favorita

Do sljedećeg posta,
Matea

Uskršnji vjenčić

Donosimo vam DIY ideju za vijenac od pisanica u suradnji s Mateom Halilović.
Saznaj više

DIY oslikane svijeće

U suradnji s Mateom Halilović donosimo jedan veseli, šareni, cvjetni DIY – svijeće oslikane akrilnim bojama.
Saznaj više

Poklon košara za najmlađe

U suradnji s Mateom Halilović, donosimo vam ideju s kojom ćete zasigurno iznenaditi i razveseliti one koje darujete.
Saznaj više