fbpx
Offertissima košarica

Tag

Offertissima

Potražite u našoj novoj ponudi proljetne dekoracije, šarene pisanice, ukrasne piliće i gnijezda, košarice za jaja te unesite dio blaganskog ugođaja u svoj dom!
Saznaj više
U našoj novoj blagdanskoj ponudi potražite zvona za torte i kolače te pribor za ukrašavanje.
Saznaj više
U novoj Offertissima košarici potražite sve za kreativne i zabavne trenutke, od pribora za slikanje preko flomastera do plastelina.
Saznaj više
Za blistavo posuđe i uvijek čistu kuhinju potražite u našoj novoj ponudi sredstva za perilicu posuđa, čišćenje kuhinje i ostale nezaobilazne saveznike svakog kućanstva
Saznaj više
Tko kaže da čišćenje ne može biti zabavno? Sve što trebate je dobra organizacija te kvalitetna sredstva i pomagala za čišćenje. U našoj novoj Offertissim košarici potražite artikle koji će čišćenje učiniti brzim i učinkovitim!
Saznaj više
Ususret blagdanu Svih svetih pripremili smo za vas velik izbor kvalitetnog umjetnog cvijeća i zelenila te veliki izbor lampaša. Ponudu lampaša i sve za aranžiranje potražite u svim Offertissima prodajnim mjestima.
Saznaj više
Pripremite se za kišne jesenske dane i odaberite kišobrane za cijelu obitelj iz naše nove ponude. Za one koji kišne dane više vole provesti u toplini doma iz ponude izdvajamo i širok izbor papuča!
Saznaj više
Organizirajte kuhinju u svom domu uz pomoć spremnika i drugih pomagala različitih veličina i uzoraka iz naše nove ponude.
Saznaj više
Doba je godine kada je priroda prepuna finih plodova u vrtovima i voćnjacima te je idealno vrijeme za pripremu slasne zimnice. Posuđe, staklenke, čepove i ostalo za pripremu pekmeza, marmelada, kiselog povrća i ajvara potražite u našoj novo Offertissima košarici.
Saznaj više
1 2 3 10