fbpx

Offertissima

OFFERTISSIMA KOŠARICA

Za vaše ljubimce

U OFFERTISSIMA KOŠARICI vam predstavljamo artikle iz našeg asortimana s odličnim omjerom cijene i kvalitete. Ovdje ćete pronaći kvalitetnu ponudu artikala prilagođenih sezoni te potrebama naših kupaca.

Razveselite svog četveronožnog ljubimca GMO FREE Vitakraft poslasticom za pse. Slasne rolice neodoljivog okusa s dodatkom vitamina A, D3 i E te mineralima pravo su neodoljiva poslastica!

*Fotografije objavljenih proizvoda i cijene su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od stvarnog proizvoda, a cijene se mogu razlikovati od cijena u pojedinim poslovnicama. Navedene cijene vrijede za vrijeme trajanja aktivacije 23.09. – 06.10.2022.

6,77
51,00 kn
PROSTIRKA ZA LJUBIMCA 67X50 cm
1,06
8,00 kn
POSUDA ZA PSA/MAČKU 16.5X5 cm
1,73
13,00 kn
VREĆICE ZA IZMET I SPREMNIK 2X15 VREĆICA
2,92
22,00 kn
KEKSI ZA PSE 400 g
0,66
5,00 kn
POSLASTICA ZA PSE 12 g

*Zadržavamo pravo možebitne pogreške. Fotografije su informativnog karaktera i mogu odstupati od stvarnog proizvoda. Ponuda vrijedi do isteka zaliha i može se razlikovati ovisno o veličini poslovnice.

**Cijene artikala starijih objava na webu mogu se razlikovati od trenutnih cijena u Offertissima trgovinama.

XMASS letak

Prelistajte naš ljetni katalog i otkrijte bogatu ponudu ljetnih artikala za cijelu obitelj!
Saznaj više

Za blagdanski ugođaj

Udahnite svom domu dašak blagdanskog ugođaja uz detalje iz naše bogate blagdanske ponude! Djelić blagdanske ponude za uređenje...
Saznaj više

Za punu čizmicu

Bliži nam se vrijeme darivanja, a darovima se uvijek najviše vesele oni najmlađi. Zavirite u Offertissiminu ponudu igračaka...
Saznaj više