fbpx

Offertissima

OFFERTISSIMA KOŠARICA

Za vaše ljubimce

U OFFERTISSIMA KOŠARICI vam predstavljamo artikle iz našeg asortimana s odličnim omjerom cijene i kvalitete. Ovdje ćete pronaći kvalitetnu ponudu artikala prilagođenih sezoni te potrebama naših kupaca.

Razveselite svog četveronožnog ljubimca GMO FREE Vitakraft poslasticom za pse. Slasne rolice neodoljivog okusa s dodatkom vitamina A, D3 i E te mineralima pravo su neodoljiva poslastica!

*Fotografije objavljenih proizvoda i cijene su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od stvarnog proizvoda, a cijene se mogu razlikovati od cijena u pojedinim poslovnicama. Navedene cijene vrijede za vrijeme trajanja aktivacije 23.09. – 06.10.2022.

6,77
51,00 kn
PROSTIRKA ZA LJUBIMCA 67X50 cm
1,06
8,00 kn
POSUDA ZA PSA/MAČKU 16.5X5 cm
1,73
13,00 kn
VREĆICE ZA IZMET I SPREMNIK 2X15 VREĆICA
2,92
22,00 kn
KEKSI ZA PSE 400 g
0,66
5,00 kn
POSLASTICA ZA PSE 12 g

*Zadržavamo pravo možebitne pogreške. Fotografije su informativnog karaktera i mogu odstupati od stvarnog proizvoda. Ponuda vrijedi do isteka zaliha i može se razlikovati ovisno o veličini poslovnice.

**Cijene artikala starijih objava na webu mogu se razlikovati od trenutnih cijena u Offertissima trgovinama.

Proljeće u Offertissimi

Zavirite u naš proljetni letak s izdvojenom ponudom artikala za nadolazeće blagdane te artiklima za proljetne radove u...
Saznaj više

Uskrsna jaja i košarice

Ima li ljepšeg blagdanskog ukrasa od tradicionalnih uskrsnih jaja i pilića? Njegujete li i vi tradiciju, svratite u...
Saznaj više

Uskrsne dekoracije

Veselite se proljeću i nadolazećim blagdanima? Potražite u našoj novoj ponudi proljetne dekoracije, šarene pisanice, ukrasne piliće i...
Saznaj više