fbpx

Offertissima

OFFERTISSIMA KOŠARICA

Za čisti dom

U OFFERTISSIMA KOŠARICI vam predstavljamo artikle iz našeg asortimana s odličnim omjerom cijene i kvalitete. Ovdje ćete pronaći kvalitetnu ponudu artikala prilagođenih sezoni te potrebama naših kupaca.

Neka i vaš dom zablista bez puno stresa uz proizvode za čišćenje iz nove ponude Offertissima košarice. Potražite u svim Offertissima trgovinama proizvode za čišćenje prozora, podova, tepiha i različite pomagače uz koje ćete imati čist i blistav dom ovog proljeća.

SREDSTVO ZA PODOVE,
1 L 

PROMO

10
00kn

SREDSTVO ZA ČIŠĆENJE STAKLA

PROMO

9
00kn

KANTA

PROMO

16
00kn

KRPA ZA ČIŠĆENJE, 2 kom

PROMO

11
00kn

SREDSTVO ZA ČIŠĆENJE TEPIHA,
1 L

PROMO

8
00kn

MOP S DRŠKOM

PROMO

38
00kn

*Navedene cijene artikala su redovne cijene te se ne radi o sniženim artiklima. Zadržavamo pravo možebitne pogreške. Fotografije su informativnog karaktera i mogu odstupati od stvarnog proizvoda. Ponuda vrijedi do isteka zaliha i može se razlikovati ovisno o veličini poslovnice.

**Cijene artikala starijih objava na webu mogu se razlikovati od trenutnih cijena u Offertissima trgovinama.

Proljeće u Offertissimi

Zavirite u naš proljetni letak s izdvojenom ponudom artikala za nadolazeće blagdane te artiklima za proljetne radove u...
Saznaj više

Uskrsna jaja i košarice

Ima li ljepšeg blagdanskog ukrasa od tradicionalnih uskrsnih jaja i pilića? Njegujete li i vi tradiciju, svratite u...
Saznaj više

Uskrsne dekoracije

Veselite se proljeću i nadolazećim blagdanima? Potražite u našoj novoj ponudi proljetne dekoracije, šarene pisanice, ukrasne piliće i...
Saznaj više