fbpx

Offertissima

OFFERTISSIMA KOŠARICA

Uvijek lijepa frizura

U OFFERTISSIMA KOŠARICI vam predstavljamo artikle iz našeg asortimana s odličnim omjerom cijene i kvalitete. Ovdje ćete pronaći kvalitetnu ponudu artikala prilagođenih sezoni te potrebama naših kupaca.

Razmišljate li o promjeni frizure ili samo imate “bad hair day”, brzo rješenje potražite u našoj ponudi. Bez obzira imate li kratku ili dugu kosu, u našo novoj ponudi potražite četke, viklere, razne vrste ukrasa i dodataka za kosu. Sve što vam treba da u tren oka napravite frizuru baš po vašem guštu!

MARAMA ZA KOSU

PROMO

8
00kn

ČETKA ZA KOSU

PROMO

10
00kn

ČETKA ZA KOSU

PROMO

12
00kn

GUMICA ZA KOSU, 1 KOM

PROMO

5
00kn

KOPČA ZA KOSU

PROMO

12
00kn

KOPČA ZA KOSU ,2 KOM

PROMO

6
00kn

KOPČA ZA KOSU ,2 KOM

PROMO

5
00kn

UVIJAČI ZA KOSU, 10 KOM

PROMO

14
00kn

UVIJAČI ZA KOSU, 3 KOM

PROMO

8
00kn

*Navedene cijene artikala su redovne cijene te se ne radi o sniženim artiklima. Zadržavamo pravo možebitne pogreške. Fotografije su informativnog karaktera i mogu odstupati od stvarnog proizvoda. Ponuda vrijedi do isteka zaliha i može se razlikovati ovisno o veličini poslovnice.

**Cijene artikala starijih objava na webu mogu se razlikovati od trenutnih cijena u Offertissima trgovinama.

XMASS letak

Prelistajte naš ljetni katalog i otkrijte bogatu ponudu ljetnih artikala za cijelu obitelj!
Saznaj više

Za blagdanski ugođaj

Udahnite svom domu dašak blagdanskog ugođaja uz detalje iz naše bogate blagdanske ponude! Djelić blagdanske ponude za uređenje...
Saznaj više

Za punu čizmicu

Bliži nam se vrijeme darivanja, a darovima se uvijek najviše vesele oni najmlađi. Zavirite u Offertissiminu ponudu igračaka...
Saznaj više