Offertissima

IDEJE I SAVJETI

Uskršnji vjenčić

BY OFFERTISSIMA I MATEA HALILOVIĆ

Uskrs je pred vratima, a nemate još vjenčić? Ne brinite, u suradnji s Mateom Halilović donosimo vam brzinsku DIY ideju za vijenac od pisanica.

Budući da ja zaista volim “uradi sam” projekte, nekad možda zakompliciram iste. Shvaćam da nemaju svi niti vremena niti iskustva niti materijala kao ja, koja to volim i koja se time već duže bavim. Zato je ovaj DIY za sve – zahtjeva minimalno materijala i minimalno vremena. Za volju se ipak morate pobrinuti sami, no nadam se da je imate.

Što će biti potrebno:

  • grane (važno je samo da su tanke i savitljive)
  • pisanice (striroporne ili plastične)
  • ukrasna traka
  • vruće ljepilo
  • žica ili špaga

Grane pronađite u prirodi. Često bude po parkovima odbačenih grana nakon rezidbe. Za sve ostalo uputite se u Offertissimu i među raskošnim uskršnjim asortimanom odaberite nešto po svom guštu.

Postupak izrade je jako jednostavan. Uz pomoć neke okrugle posude (lonac ili plastična posuda) složite vijenac od grana. Kada ste dobili formu koju želite, špagom ili žicom povežite grane. One koje ostanu viriti, isprepletite i zagurajte prema sredini vijenca.

Vrućim ljepilom fiksirajte pisanice na vijenac. Ukoliko planirate staviti mašnu, ostavite mali prostor bez pisanice kako biste lakše vezali traku. Svežite mašnu i vaš vijenac je gotov

Dva su načina na koji bih ja koristila ovaj vijenac. Prvi je kao ukras na ulaznim vratima ili na zidu.

Drugi je kao centralni ukras na blagovaonskom stolu. U tom slučaju bih u sredinu vijenca stavila nekoliko svijeća. Prethodni put sam vam pokazala kako ih sami možete oslikati.

Do neke nove ideje,
Matea

Uskršnji vjenčić

Donosimo vam DIY ideju za vijenac od pisanica u suradnji s Mateom Halilović.
Saznaj više

DIY oslikane svijeće

U suradnji s Mateom Halilović donosimo jedan veseli, šareni, cvjetni DIY – svijeće oslikane akrilnim bojama.
Saznaj više

Poklon košara za najmlađe

U suradnji s Mateom Halilović, donosimo vam ideju s kojom ćete zasigurno iznenaditi i razveseliti one koje darujete.
Saznaj više