fbpx

Offertissima

IDEJE I SAVJETI

Top proizvodi za ugodno ljeto

by Offertissima i Matea Halilović

Ljeto je u punom zamahu i danas pričamo o nekim proizvodima koji ga mogu učiniti opuštenijim i bezbrižnijim. Ako se, kao ja, tek spremate pobjeći u morske krajeve, onda će vam ova moja lista posebno dobro doći, no vjerujem da bi mogla biti zanimljiva čak i ako ljeto provodite na kontinentu. Post je nastao u suradnji s Offertissimom i sve ove proizvode, kao i ostatak raznolikog ljetnog asortimana, pronašla sam u njihovim trgovinama.

1. Kreme sa zaštitnim faktorom

Već i ptice na grani znaju da se bez SPF-a ne izlazi iz kuće tijekom cijele godine, a posebice ljeti kada je izlaganje, hoćeš – nećeš, ipak puno veće. Ukoliko ste na ljetovanju i dane provodite na plaži, sigurnije je držati se hlada, a ako ipak želite uloviti malo boje – nemojte zaboraviti mazati visoki faktor čak i ispod proizvoda koji potiču brže tamnjenje.

U Offertissimi je dostupan široki asortiman Olival proizvoda za zaštitu od sunca, pa vjerujem da možete odabrati nešto za sebe.

 

2. Šeširi, šilterice i ostala pokrivala za glavu

Osim što nas, također, štite od sunca i vrućine, skroz su stylish i podignu svaki ljetni outfit. Šeširi s malim ili velikim obodom, kape sa šiltom ili ipak nešto kao na slici – samo šilt. Ovo zadnje je moj odabir za ovo ljeto i baš mi se jako sviđa. Možete ga pronaći u nekoliko boja, pa odaberite koja će vam najbolje odgovarati.

kada se dobro zaštitimo od sunca, moramo se pobrinuti i za zabavu…

 

3. Knjige - za velike i za male

 

4. Društvene igre

Bilo da ste na moru ili na kontinentu, nema ljepšeg od večeri na balkonu s dobrim društvom, finim pićem i zanimljivom društvenom igrom. Ja sam odabrala Jamb jer zauzima malo mjesta pa ga možemo ubaciti i u torbu za plažu, no izbor je velik i pronaći ćete nešto za sebe, sigurna sam.

 

5. Igračke za plažu

Ako ljetujete s djecom, ovo je “must have”. Kantice, lopatice, kalupi, bageri i kamiončići. Na šljunčanoj ili pješčanoj plaži, zabava je zagarantirana.

 

6. Zanimljive bočice i čaše za ljetno osvježenje

Fini koktel ili svježe cijeđeni sok možete svakako popiti i iz obične čaše, ali ako imate neku ljetnu čašu s natpisom ili u obliku voća – još je malo ukusniji.

 

7. Šarene slamke

Mislim da se šarenim slamkama jednako vesele djeca (u sokiću) i odrasli (u ledenoj kavi/koktelu). Ili sam to samo ja? 🙂 Bilo kako bilo, ove su baš simpatične i sigurno ćete ih koristiti i kada ljeto prođe.

   

8. Citronela svijeća protiv komaraca

Mislim da ovu zadnju stavku ne moram posebno objašnjavati. Bilo kakav boravak na otvorenom u večernjim satima jednostavno traži nešto protiv komaraca. Svijeće će uz miris koji tjera komarce, dodati i malo romantične atmosfere.

 

A što je vaš “must have” za ovo ljeto?

Matea

DIY Stolna lampa

BY OFFERTISSIMA I MATEA HALILOVIĆ
Saznaj više

Kolač od bundeve

Kako bi dostojno poželjeli dobrodošlicu jeseni, danas pečemo - kolač od bundeve.
Saznaj više

Nazdravi za ljeto

BY OFFERTISSIMA I MATEA HALILOVIĆ
Saznaj više