fbpx

Offertissima

OFFERTISSIMA KOŠARICA

Pokloni za najdraže

U OFFERTISSIMA KOŠARICI vam predstavljamo artikle iz našeg asortimana s odličnim omjerom cijene i kvalitete. Ovdje ćete pronaći kvalitetnu ponudu artikala prilagođenih sezoni te potrebama naših kupaca.

Bliži nam se vrijeme darivanja, a darovima se uvijek najviše vesele oni najmlađi. Zavirite u Offertissiminu ponudu igračaka i odaberite prekrasne igračke koje će razveseliti vaše klince i klinceze! Nismo zaboravili ni ostale članove obitelji pa potražite u našoj ponudi već gotove poklon setove za najdraže!

*Fotografije objavljenih proizvoda i cijene su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od stvarnog proizvoda, a cijene se mogu razlikovati od cijena u pojedinim poslovnicama. Navedene cijene vrijede za vrijeme trajanja aktivacije 09.12.2022. – 05.01.2023.

0,66
5,00 kn
PUZZLE MORSKA AVANTURA
0,66
5,00 kn
PUZZLE MALA PRINCEZA

0,93
7,00 kn
UKRASNA KUTIJA
1,19
9,00 kn
UKRASNA KUTIJA 4 KOM 14X10 cm
2,52
20,00 kn
KREMA ZA RUKE SET
5,44
41,00 kn
KOZMETIČKI SET ZA MUŠKARCE
5,71
43,00 kn
KOZMETIČKI SET ZA ŽENE

*Zadržavamo pravo možebitne pogreške. Fotografije su informativnog karaktera i mogu odstupati od stvarnog proizvoda. Ponuda vrijedi do isteka zaliha i može se razlikovati ovisno o veličini poslovnice.

**Cijene artikala starijih objava na webu mogu se razlikovati od trenutnih cijena u Offertissima trgovinama.

Ljubav je u zraku

Ljubav je u zraku! Unesite u svoj dom dio tog romantičnog ozračja uz ukrasne jastučiće, mirisne svijeće i...
Saznaj više

Za nju i njega

Veljača je mjesec ljubavi! Izrazite svoju ljubav voljenoj osobi ili simpatiji malim znakom pažnje! Svoju inspiraciju za poklon...
Saznaj više

Za njegu i zaštitu kože

Nevenova krema hvratskog proizvođača Olival, naš je prodajni hit s ekstraktom nevena koji će koži pružiti potpunu regeneraciju...
Saznaj više