Offertissima

IDEJE I SAVJETI

ORIGINALNE ZDJELICE ZA LJUBIMCE by Matea Halilović

Naša draga blogerica Matea Halilović uvijek nas iznenadi svojom kreativnošću i idejama pa i ovaj put dijelimo jednu takvu s vama. U nastavku prenosimo blog by Matea Halilović u cijelosti.

Mislim da svi koji neko vrijeme pratite moj blog i društvene mreže znate koliko volim uradi sam projekte pa tako, izgleda, ne mogu ni Zarine zdjelice ostaviti skroz obične. Dok sam u Offertissimi pregledavala novi, prošireni, asortiman za kućne ljubimce, došla sam na ideju kako da zdjelice uljepšam markerom za keramiku i malo razigram Zarin kutak kako bi bio oku ugodan.

Iako možete pronaći razne zdjelice za kućne ljubimce, ja nekako uvijek odaberem keramičke, kuhinjske zdjelice jer mi ih je lakše održavati (posebice zdjelicu za vodu u kojoj se nakupi kamenac s vremenom), a i estetski su mi privlačnije. Ovoga puta sam odabrala jednostavne, jednobojne zdjelice u dvije kombinacije – plava i roza te jednobojne bijele koje sam ukrasila crnim markerom za keramiku.

Odlučila sam se za šaljivi natpis “this might be vodka” na zdjelici za vodu te točkice i natpis “good dog” unutar zdjelice za hranu. Kako bi se cijeli ovaj kutak bolje povezao, ispod zdjelica uvijek stavim neki podložak ili poslužavnik.

Već neko vrijeme u Offertissimi gledam keramičku posudu za kekse te sam je odlučila iskoristiti za spremanje Zarine hrane. Na taj način mi je hranu jednostavnije vaditi, a u ovako lijepoj posudi je mogu držati i na otvorenoj polici. Druga opcija su plastične posude s poklopcem koje će hranu dugo držati svježom, a ove koje sam ja odabrala su zaista praktične za korištenje.

Osim za suhu hranu, pronašla sam i manje plastične posude koje su idealne za čuvanje poslastica čija originalna parkiranja najčešće nisu praktična i nemaju opciju ponovnog zatvaranja.

U Offertissiminom asortimanu, osim hrane za ljubimce, možete pronaći i razne dodatke, opremu i proizvode za higijenu vašim čupavaca. Ja sam za Zaru odabrala Vitakraft šampon s mirisom lavande, ali i vlažne maramice za održavanje higijene (hrvatski proizvođač). Vlažne maramice koristimo za brzinsko čišćenje šapa nakon šetnje, ukoliko je vani suho vrijeme i nije se jako zaprljala.

Ukoliko imate psa, spremnik za vrećice je must have (i zaista se nadam da obavljate svoju dužnost i čistite za  svojim njuškicama), a naš je već poprilično uništen nakon puno godina korištenja te sam ga odlučila zamijeniti novim. Ovaj privjesak se pričvrsti na povodac i na taj način ste sigurni da uvijek u šetnji imate vrećice pri ruci. Ukoliko je moguće, koristite biorazgradive vrećice. Možete ih, također, pronaći u njihovom asortimanu.

Dok sam kupovala u Offertissimi, nisam zaboravila ni na našu macu koja živi u kući mojih roditelja. Maca Barni vlada dvorištem te će joj ogrlica protiv nametnika osigurati ugodno i sigurno proljeće. Osim Vitakraft ogrlice, za nju sam odabrala i reflektirajuću ogrlicu sa zvoncem. A nisam odoljela ni ogrlici s mašnom (za neke posebne prigode).

Ipak, uvjerena sam da će se maca puno više razveseliti sadržaju ove košarice. Nove zdjelice ćemo joj napuniti Vitakraft hranom s umakom te raznim poslasticama.

Sve proizvode s fotografija možete pronaći u Offertissimi, ponuda je zaista raznolika, te osim ovoga što sam ja odabrala, možete pronaći još puno proizvoda za vaše krznene prijatelje.

Do sljedećeg posta,
Matea!

Uskršnji vjenčić

Donosimo vam DIY ideju za vijenac od pisanica u suradnji s Mateom Halilović.
Saznaj više

DIY oslikane svijeće

U suradnji s Mateom Halilović donosimo jedan veseli, šareni, cvjetni DIY – svijeće oslikane akrilnim bojama.
Saznaj više

Poklon košara za najmlađe

U suradnji s Mateom Halilović, donosimo vam ideju s kojom ćete zasigurno iznenaditi i razveseliti one koje darujete.
Saznaj više