Offertissima

IDEJE I SAVJETI

Ljetno osvježenje na terasi

BY OFFERTISSIMA I MATEA HALILOVIĆ

Matea Halilović donosi ideje kako preživjeti vrućine s djecom – uz vodenu igru na terasi ili u vrtu!

30+ stupnjeva je, a vi niste na moru? Ne znate kamo bi sa sobom, a di tek s djecom?! Iako smo već dobrano zagazili u ljeto, tek sada su se ukazale prave ljetne temperature i ako ih teško podnosite – niste jedini. Ukoliko ove godine ne planirate godišnji na moru ili ga planirate tek u drugoj polovici ljeta, vjerojatno ste razmišljali kako ćete preživjeti vrućine s djecom na kontinentu. Imam ideju za vas – skoknite u Offertissimu, nabavite ljetne rekvizite i pripremite sve za vodenu igru na terasi ili u vrtu.

Ili, ako ste sretnici, opremite se prije odlaska na more i plažu. 🙂

U ponudi imaju sve što vam treba – bazenčiće raznih veličina, napuhance, lopte, pištolje za vodu raznih oblika i veličina. A o izboru igračaka za plažu i vodu bolje da ne govorim, stvarno nećete znati što odabrati.
Ležaljke, suncobrane, šešire, kreme za sunčanje – sve možete pronaći na jednom mjestu.

Nama je odlazak na more još jako daleko, a imamo toddlera kojeg treba zabaviti u stanu jer je većinu dana ionako prevruće da budemo vani i u parkiću. Ideja da na balkonu složimo kutak za vodenu igru pokazala se savršenom.

Djeca vole igru s vodom, a pomaže im i osvježiti se od vrućina. To znači da ćete dobiti koji trenutak za odraditi nešto posla ili jednostavno, popiti kavu u miru. Ne treba vam puno mjesta, ja sam uzela najmanji bazenčić u ponudi. Kantica, lopatica i još par igračaka je sve što vam treba za neograničenu zabavu. Ako imate mjesta za veći bazen za kupanje, zabava će biti još bolja.

Vrlo su zgodne igračke koje imaju u sebi mlin koji pokreće voda, njih također možete pronaći u Offertissimi. A ako postane prevruće, tu je i mali preslatki ventilator koji će pomoći u rashlađivanju. Moram priznati da se meni posebno svidio jer smatram da kod malene djece doprinosi i razvoju motorike prstiju. Znači, win – win situacija.

Za predah od igre osigurajte sladoled, ovog je puta kod nas kupovni, no u sljedećem postu vam donosim recepte za domaću verziju.

Do sljedećeg posta,
Matea

Paint & juice party za klince

U suradnji s Mateom Halilović pokazat ćemo vam kako organizirati rođendansku proslavu za klince uz paint & juice...
Saznaj više

Jesen kao novi početak – organizacija i planiranje

U suradnji s Mateom Halilović donosimo ideju kako jednobojne vaze pretvoriti u šarene i unikatne komade!
Saznaj više

DIY 3D Vaza

U suradnji s Mateom Halilović donosimo ideju kako jednobojne vaze pretvoriti u šarene i unikatne komade!
Saznaj više